HET COMPLETE
PLAATJE IN
BEELD.

DATA4 SERVICES

Behoefte aan extra capaciteit, bereikbaarheid buiten kantooruren of wilt u uw supportdesk compleet uitbesteden?

Bij Data4 bent u aan het juiste adres. Binnen no time zijn wij een  verlengstuk van uw organisatie. Deskundig & servicegericht.

Op zoek naar ondersteuning op uw supportdesk? Laat het ons weten.

LET’S MEET

Lokale werkplekken of in de cloud, het maakt voor ons niet uit hoe uw organisatie werkt.

U kunt uw werkplekbeheer helemaal aan ons outsourcen of kiezen voor tijdelijke versterking. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring en lossen problemen snel op.

Professioneel werkplekbeheer nodig? Laat het ons weten

LET’S MEET

Uw serveromgeving is het kloppend hart van uw organisatie.

Welke omgeving u ook heeft, Microsoft, Citrix of Vmware, wij hebben de juiste kennis in huis. Heeft uw organisatie behoefte aan versterking, wilt u gebruik maken van onze expertise of wilt u dat we het hele serverbeheer, remote of op locatie, managen? Het kan allemaal.

Professioneel serverbeheer nodig? Laat het ons weten

LET’S MEET

Op zoek naar ICT-diensten voor uw organisatie? Laat het ons weten.

Netwerken worden steeds complexer, systemen worden meer en meer met elkaar verbonden.

Vaak is uitbesteding van netwerkbeheer de juiste keuze. Bij Data4 maakt u gebruik van professionele service door de beste netwerkspecialisten. Wij hebben de kennis, ervaring en middelen in huis om uw netwerk optimaal te laten functioneren.

Professioneel netwerkbeheer nodig? Laat het ons weten

LET’S MEET

Twintig jaar expertise op het gebied van packagen en distribueren van applicaties heeft Data4 omgezet in een doeltreffend packagingproces, dat we voortdurend aanscherpen.

Het succes van dit concept zit vooral in het logistieke traject, waarin de verschillende resources en de doorlooptijd worden geoptimaliseerd. Kenmerkend is de uitgebreide intake inclusief testfase. Deze opzet geeft een goede indicatie van de doorlooptijd en voorkomt tijdrovend rework. Het Data4 packaging-concept hebben we al bij vele opdrachtgevers met succes geïmplementeerd.

Op zoek naar ervaren application packagers? Laat het ons weten

LET’S MEET

Aanpassingen aan ICT-infrastructuren vinden altijd plaats als gevolg van andere behoeften en of ontwikkelingen in de technologie.

Het is wel zo prettig als de werkzaamheden in goede banen worden geleid, goed worden uitgevoerd, deadlines worden gehaald en verbeteringen worden geadopteerd door de eindgebruikers. Vanzelfsprekend is dat allemaal niet. Technische kennis en ervaring zijn nodig, maar ook samenwerking, communicatie en planning zijn kritische factoren voor het laten slagen van een project. Wij leveren projectleiders, procesmanagers en coördinatoren op werkplek- en beheerniveau.

Op zoek naar projectmanagement van uw ICT-project? Laat het ons weten

LET’S MEET

WHEN WORK IS A PLEASURE, LIFE IS A JOY, dan menen we dat!

VOLG ONS VIA ONZE BLOG

Security Awareness WebinarData4 Cybersecurity
CyberTiger