Reasons to check-in

Why work at Data4

Onze mensen maken ons bedrijf. Als je wilt werken in een team van energieke, slimme en professionele mensen, dan zit je goed bij Data4. Onze cultuur is er één van passie, enthousiasme, motivatie en plezier. En daar zijn we trots op. Bij Data4 combineren we diepgaande kennis met positiviteit en prestaties. We investeren in onze mensen en hun loopbaan. We willen dat je groeit.

Only the best. Omdat we de beste willen zijn, selecteren we streng. Je mag dus best trots zijn als je bij deze club hoort. Je werkt voor toonaangevende organisaties met geavanceerde ICT-infrastructuren.

We willen dat je groeit. Projecten worden zorgvuldig toegewezen, zodat je werkervaring voortdurend uitbreidt. We blijven je prikkelen en we gaan voor de lange termijn-relatie. Wij zien het als een uitdaging om jou naar een hoger niveau te brengen. Daarom bieden we je opleidingen, kansen en intensieve begeleiding.

Het draait bij ons niet alleen om hard werken. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals etentjes, borrels, karten, BBQ’s, bowlen. Of we drinken spontaan een biertje samen op vrijdagavond. We zoeken de juiste mensen voor de juiste job, die passen in onze Data4-cultuur. Wij willen je graag leren kennen.

Op zoek naar tijdelijke ICT-capaciteit voor uw organisatie? Laat het ons weten.

WHEN WORK IS A PLEASURE, LIFE IS A JOY, dan menen we dat!

VOLG ONS VIA ONZE BLOG

Security Awareness WebinarData4 Cybersecurity
CyberTiger

‘Soms telt niet alleen professionaliteit, maar vooral de bereidheid om te helpen…’

VieCuri

‘Data4 groeit mee met onze organisatie en wij leren van hen. Het is echt synergie…’

SABIC

‘Data4 installeert onze hardware, maar ontwerpt ook onze corporate IT-infra…’

VodafoneZiggo